Tuesday, April 5, 2011

tahniah shaheizy sam!


i know i'm late. baru hari ni nak cerita pasal abpbh. semalam on our way balik kl dari kelate, so now i dah kat kl. sape tak tgk abpbh aritu rugi kan? hehe. sebab best sgt, esp sebab zizan jadi host, walaupun over sikit raja azura pegang tangan zizan, me dont like, that part la. 

i sgt suka bile shaheizy sam menang. suke arr, sebab die kan pandai berlakon, pandai buat lawak, pandai lakon nangis.. mmg patut die dapat. walaupun mak die over sikit masa atas stage, but its ok, terlampau terharu la tu kan... ;) dan overall keputusan i suke. semua semua i suke!! lisa menang, yuna menang, sixth sense menang... even i rasa ramai kot yg terkejut fasha sandha menang pelakon drama wanita tapi kan, die mmg pandai berlakon dan cantik even ramai tak suke attitude die tu kan kan? takpelah, i rasa mmg die layak pun.
credit: gua.com.my

dan last i nak cakap, persembahaan yuna , mak aiiii bestnyeeeerrrr! suara die super merdu and hubs pun cakap best, die pun nampak ayu je. dan yang paling best jugak, bile usop wilcha dgn johan tibe2 je muncul. kebetulan i baru tgk hantu kak limah, so mmg rasa kelakar yg amat. sape punye idea la nak bawak si usop tu, mmg kretif...

lastly, nak tanya korang.... sape dah tgk video ehem ehem tu? angkat tgn!! i dah tgk... seriously, nothing serious atau porno whatsoever.... i tak berani nak komen, tapi hubs cakap.... pelanduk dua serupa kot. kalau u all tgk, banyak perkara yg bermain di kepala, so confuse. kalau ikut i ada lebih 10 perkara i akan komen dari video tu, but  i just cant sebab ini kan isu besar skrg. politic oh politic. anda boleh tgk sendiri dan tafsirkan, sape benar sape salah...

1 comment:

mama iris said...

ewwwww.....me dont like politik2 kotor mcm nih.....sgt tensen baca newspaper skrg x abes2 isu2 bodoh mcm ni kan....

**yuna suara sedap.....tp tudung dia men"tua" kan dia sket.....err....style lama lg lawa kot.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...