Monday, April 11, 2011

@taman warisan pertanian, putrajaya


balik tengok wayang, lepak taman warisan, putrajaya jap. as usual, hubs ada meeting dengan kawan-kawan kesayangan. masa nilah i akan panjangkan zikir masa solat asar, berdoa dengan lebih khusyuk sebab menunggu hubs punye pasal kat surau. dah selesai hubs jumpe kawan, baru lah kami makan. tak abis-abis makan. makan untuk hidup, bro. ;)

 mule-mule teringin makan mi goreng yg sedap, sekali tgk org sebelum tu order nasi goreng, i pun kecur. sekali nasi goreng die mcm rasa asap pulak, tapi hubs kata sedap. 

 ini hubs punye, tak abis-abis mi+ kue tiaw sup special taman warisan. 


later, peeps!

5 comments:

Chegu Zubir said...

sedapnyer...teringin nk join....

jom baca
Telur Di Malaysia Asli....DIJAMIN...

black_mel said...

makan kat situ nasik ayam kampung dia terbaik...sedap..

intan izani said...

chegu,
sila -sila.. ;)

intan izani said...

blackmel,
dulu-dulu suka, skrg dah jemu nak makan nasi ayam die..

Redbloodsnow said...

ishh nangis² giler menu uols tu. gulpssss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...