Saturday, April 16, 2011

teman interview


semalam, jumaat teman adik interview. bukan ape, i kan familiar jalan kat kl ni banding dengan diorg. so sebagai kakak mithali, i teman adik. parents pun ikut nak teman sambil jalan2. adik i dah keje dah, engineer kat jb, now nak cari peluang keje kat company yg lebih baik. saje je nak explain.. hehe.

 menunggu adik i abis interview, mana nak cari kakak macam i? haha.

pas abis interview, adik i ajak g taman warisan, putrajaya, saje makan kat situ. i layan aje. orait gak, situ kan best. 

 cendol, tak best sgt. 

parents saya ;)

 adik i dengan ikan keli tak dapat dipisahkan. haha.

 my only brother.

keserabaian i tak dapat dilindungi, super ngantuk dan penat time ni. ;)

ok, nanti i update lagi ye. have a great weekend!

5 comments:

fashah84 said...

selalu tayang tempt ni...rindunye lah...huhu..

amranaiman said...

sedap gak tu.. meley plak air liur tgk org makan..hehhee

intan izani said...

fazee,
kalau rindu meh lepak sama2 ;)

intan izani said...

amran,
nyum nyum nyum ;)

KELI OH KELI said...

jom lawat blog khas ikan keli...")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...