Wednesday, May 11, 2011

big apple donuts


this was last monday at alamanda. saje buang masa, kebetulan hubs amik cuti nak jalan2 and i pun pergi upm kejap. then, terus g big apple, mcm lama je tak makan donut big apple ni.

 our favourite donut.. sbb dalam penuh dengan coklat.. mmg khas utk pencinta coklat. sinfully delicious!


 adik ipar saya dengan donutnye.. ;)

yummeh! tapi sebiji sorang pun dah muak...

later, peeps!

11 comments:

cinonex coreyan said...

nak sket..lame tak mkn..hehe

intan izani said...

cinonex,
hehe, sian... amik bau kat gambar jela eh.. hehe

Cik Wanie Ghani said...

wanie plak dok lalu dpn BA,
tapi x terasa nak singgah plak,
tapi bila tgk entry u,
tekak nie jadi kepingin plak,
adoilah

intan izani said...

wanie,
hehe, lenkali beli je sekeping kalau teringin.. hehe.. sedap kan donut sini? semua flavour pun bestr.

iza said...

Assalam...
Baru je siapkan entry tentang big apple ni tp x publish lg.....

intan izani said...

iza,
tunggu nak bace entry iza pulak la..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm sedappp

Izan Ishak said...

en hubby pun suka yg coklat2 belaka... sedapnya!

Izan Ishak said...

en hubby pun suka yg coklat2 belaka... sedapnya!

intan izani said...

lydia,
sedappppp... nom nom

intan izani said...

izan,
coklat penghilang stress, tp hubs sy tak bleh makan byk, migrain..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...