Tuesday, May 10, 2011

cucur udang @ kuantan


hari tu pergi kuantan, amik adik hubs cuti sem, so, sekali konon terus nak jalan-jalan kat kuantan. teluk cempedak dah pergi, so konon2 google cari tempat best atau tempat makan best. jumpe tempat kat tg.lumpur tapi itupun malam yg meriah katanya. so, end up makan kedai biase pastu tak best. sadis. dahla sesat, adiik ipar pun sama2 tak tahu jalan. cmne tu? hehe.

yang bestnye sebelum makan, kitorang boleh pegi gua charas? gile rasenye, bile i baca kat tenet mcm tempat  pelancongan ke ape ntah, tapi bile pegi, dahla ada sorang india sorang cina, mcm tgh berjudi ke ape tah, siap ada tokong cina, tulisan cina, doggy 2-3 ekor, org lain mmg takde pun, terus terbayang citer saw sebab nak menuju ke gua ni bukan main hutan hulu lagi.  scaryyyy.... tobat dah pasni. ingat kot gua ni menarik cam gua kelam tu. cisss. 





cucur udang pun cucur udang jela, janji kenyang kan..hehe. bye for now. ;)

p/s: musim panas kan skrg? tak tahan beetul panasnye, sampai sehari kene mandi 3-4 kali. fuhh.

11 comments:

Cik Wanie Ghani said...

dah lama x mkn cucur udang,
sbb x bole mkn udang,
sedeyyyy...

a'ah lah u,
skg nie panas smcm je kan,
wanie pun nak kena mandi selalu,
kalau tidak,
mandi peluhlah jawabnya.....

Khairil said...

huh..panas hinggakan pukul 5.30 pagi pun badan boleh berpeluh lagi ...

intan izani said...

wanie,
betul, kalau masak kat dapur, berpeluh2 satu badan sbb panas sgt.

intan izani said...

khairil,
pagi2 subuh dah start panas kan.

cinonex coreyan said...

fuyooo..p kuantan na..nape tak bgtau cinonex,hehe..cinonex ade kat kuantn ni..=)

Khairil said...

panas2 mcm ni pekena air kelapa muda or air nira nipah best ooo...

intan izani said...

cinonex,
yeke..hehe.. singgah kejap je amik adik. kuantan mana best jln?

intan izani said...

khairil,
betul3.. mmg sedap tekak menelan kelapa muda..

cinonex coreyan said...

entahh..nak cite pun susah..hehe
sebb cinonex dah muak jln sini..tak tau ape yg best da..hehe

intan izani said...

cononex,
haha... kalau ada tempat best share la dekat blog tu.. ;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cucur udang adalah kegemaran LM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...