Monday, May 30, 2011

jalan-jalan hari sabtu


sabtu lepass keluar tgk wayang, filem karak. then, pusing-pusing cari barang skit, cari ink printer hp ku, cari seluar and baju etc. pastu last makan kat putrajaya. dari pagi sampai petang brjalan.

 before tgk wayang.

 @taman warisan, putrajaya. kedai jual sup yg femes sebelum ni dah takde. nasi ayam dara kesayangan ramai dah takde dah. semua dah replace dgn kedai baru except roti jon. roti jon kalau takde mesti ramai kecewa kot. 

 hubs kecewa bile kedai mi sup kesayangan dah tutup, katanya yg baru ni tak se-best dulu. pity.

 i makan nasi ayam that day. not bad.





filem karak next entry i tulis review. btw, malam tadi salma menang. mmg kalau ikut malam tadi, mmg salma je best even i tak suke die. tgk lah sejauh mana salma boleh pegi, tak kemana-mana kot mcm juara2 mentor sebelum ni. hanya black je success.

ok, later peeps.

2 comments:

Mohd Hafizd said...

silap2 leh jadi host jalan2 cari makan nih...hihih

tgk nasik ayam tuh terliuqqq...

Cik Wanie Ghani said...

sgt2 menyelerakan,
nyum nyum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...