Wednesday, May 4, 2011

lunch with family @ kg. baru


ahad baru ni, family ajak g klcc. so since keluar rumah lewat, otw tu masing-masing da lapar so singgah makan kat kg. baru. so many choices kat situ, i mean mmg banyak kedai nasi campur, so just randomly masuk je this kedai sebab lauk cam banyak jugak.


 mine. i kat umah tak masak lemak cili api ayam sbb hubs tak suke, so kalau kat kedai i jumpe, confirm i amik. 

 hubs punye.


 si kacak saya.


later peeps!

1 comment:

Cik Wanie Ghani said...

mkn kat KG Baru yer,
mesti best kan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...