Tuesday, May 10, 2011

makan-makan @secret recipe


this was last sunday. at first, kitorang nak tgk wayang kat the curve, nak tengok citer limitless, tapi takde pun tayang. ntah bile start. sikit je pun movie yg tgh showing skrg. ajak hubs tengok movie paul yg alien tu die taknak, padahal rating tinggi, mesti kelakar kot. end up, tak tengok wayang dan g makan saje kat SR.

 with adik ipar i

 before food sampai, diorg bagi kerepek ubi ni, sedap.

 drinks

 i dengan hubs share makan tom yam kung, portion besar giler

 chicken cordon bleu. so so aje.


 ice lemon tea yg best

dessert, new york cheese cake yg best. 

9 comments:

Cik Wanie Ghani said...

uish lagi SR,
ari nie saja dah bc 2 entri pasal SR,
huk huk huk,
nak pi jugakkkk

CutieIntan said...

yummy...
saya kalau melebarkan badan kat sini suka cakpa saya gi secret rezeki...

Mak Su said...

dah berbulan tak gi mkn kat secret ni. sbb tempat keja baru tak ada kemudahan kedai makan. hu hu hu

Khairil said...

suka makan nasi black pepper chicken chop dia...best...bila nak belanja ni...

intan izani said...

wanie,
pi wanie jgn tak pi..hehe

intan izani said...

cutieintan,
eh nama sama kot..hehe.. secret rezeki eh.. ;)

intan izani said...

maksu,
la siannye.. katne tu..

intan izani said...

khairil,
pernah gak rasa, tapi cannot go jugak sgt la..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

rasa haus tgk ice lemon tea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...