Wednesday, May 11, 2011

mencuba buat nasi goreng kam heong


hari tu konon nak buat nasi goreng kam heong, sebab time makan kat abdullah chan, best giler kot nasi goreng ni.hehe. so hubs la ni, die kata biar die cube buat, bezanya cume letak daun kari... tapi rasa tak sama sgt pun.. lain sgt, tapi bile letak daun kari dlm nasi goreng, best jugak. nasi goreng kam heong ni mmg letak daun kari pun, kalau korang makan, mmg banyak daun karinye.



sebenanrnye kitorang tak cukup jenis sos dan kicap kot, kalau cukup rasenye dah menjadi dah sebiji rasa mcm kat restoran abdullah chan. hehe. tapi mcm ni pun, dah licin... ;) takpe, kita cube lagi.

6 comments:

Cik Wanie Ghani said...

nampak sedap jugak kan,
siap ada udang tue,
nyum nyum....

pembuka selera dipagi hari nie:)

intan izani said...

wanie,
kite mmg suke nasi grg kam heong ni, best sgt.

cinonex coreyan said...

kam heong tu ape??..org yg reka nasi goreng ni name die kam heong eak??hehe

yott said...

sempoi jerr..
ringkas dan nmpk sdp

intan izani said...

cinonex,
sejenis nasi goreng buatan org cina..hehe

intan izani said...

yott,
sempoi2 tu yg sedap..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...