Thursday, May 5, 2011

Movie review: Thor


kami tgk movie thor cuti labour day aritu, sekali celebrate birthday hubs yg dah belated. itu nanti i citer. so, kali ni movie haruslah pilihan hubs, kata birthday boy kan.. haha, boy la sgt kan. hubs mmg tak abis-abis nak tgk thor since first time tgk trailer movie tu. so, melayan thor la kami isnin tu, di mid valley. 


walaupun dpt seat 3rd front, tapi tetap layan ok movie ni. walaupun kepala terteleng-teleng, dah kata dok depan kan. hubs kata best giler, siap bagi rating 9.5/10. i bagi rating 7/10 je. best la tu kan? rata-rata semua org yg tengok movie ni kata best ok, lum lagi jumpe review kata boring. artis-artis pun ramai kata best, wahh, itulah hebatnye twitter, heheh. 

so, kalau korang tertanya-tanya nak tgk movie ape boleh layan thor. gerenti tak menyesal. nak bace sinopsis dan review orang boleh g tgk kat imdb. so far rating imdb adalah 7.6. not bad la tu.

tengok jgn tak tengok. ;)

3 comments:

ieckazul said...

adik saya yg gie tgk movie ni pun ckap best.Nak tgk fast 5 mulanya tp tayangan lmbat sangat.. trus beli tiket thor..hii.. mesti tengok nii..

intan izani said...

ieckazul,
haah best cerita ni, sbb ada selit-selit cerita moden tu yg best. fast 5 tak teringin nak tgk..hehe

inai said...

cerita epik ni, mmg wajib tengok, tp lum sempat tengok lagi, busy je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...