Sunday, May 29, 2011

my first simplysiti


bought this yesterday, saje nak try. before this i just pakai silkygirl sbb mcm light je kat muke i, sesuai la, but then nak cuba try simplysiti sbb review dari org mcm best je. so why not give a try kan.

simple translucent compact powder

SPF 30

anyone pernah try? best tak?

update: mungkin ramai yg nak tahu my personal review after using few times. so far i rasa best, sbb bedak nye macam light and smooth kat muka. i takdelah rasa beza sgt, tapi hubs asyik cakap, muke u nampak lawa la, jernih je muke pakai simplysiti ni. me was like, for real? hubs puji i adalah 3-4 kali masa i first time pakai. siap hubs cakap, pasni tukar ke simplysiti jela, tak payah pakai bedak lain.

and to those yg bertanya, harga compact powder ni rm52.90. kalau 2 way cake punye 59.90, yg mana u boleh buat sbg based cream sekali. tapi watson ada less 10% skrg ni.. and more discount if u have the watson card.

so boleh cuba if u want. ;p

10 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

loh..ni jer citer nyer???
pendek sangat dear
excited nak baca td

Nzyrahun said...

berapa erk? nak gak try :O sebab casing dia lawaaaa gileee !!! suka

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun pakai produk SimplySiti,
tapi wanie pakai yg 5 in 1,
mmg bagus tau,
suka sgt2;)

intan izani said...

princess momoy,
ololo pendek eh, nanti kite update review after try eh ;p

intan izani said...

nzyrahun,
harga asal rm52.90, tapi i beli kat watson ada less.

intan izani said...

cik wanie,
5 in 1 tu sekali dgn bb cream ke
i saje try, first time katanye, nak tgk keserasian. hehe

black_mel said...

untuk lelaki xde ker?simply datuk k ker?hehe..

Anonymous said...

PAKAI PRODUK SITI??XBERJENAMA LANGSUNG KORANG NI.KOLOT SUNGGUH PAKAI PRODUK BUATAN MINAH KAMPUNG KEBERET TU,EEEII PLEASE LA.XPEPASAL KURAP TUMBUH KAT MUKA.GO ONN...STUPID KIDS

Anonymous said...

Hye intan..u ckp guna 5 in 1...tp pic kt dlm blog u tu 3 in 1 je kan...mn satu ni

intan izani said...

anon,
bile pulak i cakap i gune 5 in 1. sila baca bebetul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...