Tuesday, May 3, 2011

shopping & makan dgn family


balik dari teman adik med check up tu, kitorang terus g jalan tar. mule shopping kat sogo then g jakel pulak. kire semua tempat masuk, sampai nak pengsan punye lah penat i rasa. 

 si kecik buat jakel dah macam rumah sendiri, dok atas lantai punggah beg tangan. 


 bile dah super penat, terus lapar, singgah jela kedai mkn depan sogo, dah tak kuasa nak fikir kan makan mana.

 idea i, semua makan nasi kandar. sampai malam kenyang.

penat. hubs takde time ni, kan keje, hari jumaat.

balik terus tidor. zzzz.

5 comments:

ayong said...

mana gambo ayong ni???? no evidence i was there lorrr......

intan izani said...

ayong, ko silap tgk tangan ko ada tu.. bukti la tu.. hehe

Azueriena Norash said...

singgah sinii....banyak ker shopping...tuu

intan izani said...

azuerina,
kite tak shopping pun, teman family je..hehe

Cik Wanie Ghani said...

wah shopping sampai lebam ok,
hihihihi...

rindu gak nak pi Sogo n Jakel Jln Tar tue,
hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...