Wednesday, June 1, 2011

baju raya hunting


misi mencari baju raya & hadiah birthday i.. yippeee... birthday i belum sampai lagi tapi kebetulan dah jalan2 terus cari, tak sabar la katakan..eheh... cuba teka ape hubs bagi kat i? jeng jeng jeng.

 cuba teka sedang buat apekah i dgn hubs?

 tada! ada org lukis karikatur kami la... ahaks. actually dpt free sebab beli hadiah bday i. hadiah tu next time i cerita ok. tak best la belum birthday dah reveal kan. ;) nanti i tunjukkan karikatur itu sekali...

 then ke jakel jln tar cari baju raya 

 punye la ramai manusia kat jakel, sbb masa tu happy hour so ada potongan sampai rm30 utk setiap pasang. dari 90 jadi 60 je. byk i tak minat tapi ada one tu sekali i tgk terus teruja, tu yg beli terus. balik rumah rasa nak ngadap je... cantikkkk.... ;)

 then, g lunch kat kg. baru. too bad semua nye tak sedap. ;(



so, korang da beli baju raya? saya kanak-kanak tu yg tak sabar nak raya.. haha.. takdelah, mungkin org lain semua dah siap beli kot..  i yg terhegeh-hegeh... 

ok, later peeps!

11 comments:

yott said...

kalau kat jakel sy berkenan kain2 cotton dia..mmg cantek2

CutieIntan said...

waaa dah hunting baju raya??? best best...

sarah mohamad said...

memang kena cari dah ni. kalau tak tak nyempat2 nak cari nanti. hiks

iza said...

Assalam..
Awalnya beli baju raya...ok la tu, nanti tak kalut sgt.
Iza x beli kot baju raya, rasa mcm nak kena beraya kat hospital je ni...

intan izani said...

yott,
haah aritu my mom beli situ buat raya, byk choice. mahal ada, murah ada.

intan izani said...

cutieintan,
rasenye dah boleh cari kot, kang nak tempah takde sape nak.

intan izani said...

sarah,
tulah pasal kan..

intan izani said...

iza,
bersalin eh? bestnye... biar sempat la merasa makanan raya kot.. ;p

Cik Wanie Ghani said...

wanie punya baju raya dah siap dah 2 pasang,
tinggal lagi 3 pasang saja lagi:)
hihihihihi

intan izani said...

amboi banyaknye wanie.. dah mcm artis. intan setiap thn 2 pasang je. raya haji lak sepasang je. heheh.

babYpose said...

Aslmkum, mesti cantik beli kain kat jakel, harga pun cantik2 situ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...