Thursday, June 16, 2011

ellips hair vitamin


dulu i ada sorang kawan, i pernah tgk die beli vitamin ni. die cakap mmg die selalu pakai supaya rambut tak rosak. and mmg rambut kawan i tu cantik pun. 

so, lately, i ada keguguran rambut, sbb rambut i tgh panjang so tu yg asyik gugur. kalau rambut pendek tak gugur sgt. so since i rasa syg nak potong rambut ni, i pun nak try jaga rambut ni supaya tumbuh sihat. lagipun, i asyik terfikir, taknak beruban awal. mungkin terlalu awal nak pk pasal uban kan. yela belum cecah 30 dah pk uban..hehe.. tapi i suke berpndangan jauh ke depan. lol.


so, hari tu pergi watson i beli ni. i dah pakai, i pakai 2 biji sekali. so far so good. hubs cakap rasenye benda ni bagus la. yg ni aloe vera, die ada byk color, means ingredients lain2 kot. murah je, around rm4+. harga berbeza ikut ingredient. dlm masa sama, i pakai minyak zaitun, tapi jgn letak dekat kulit kepala, just sapu kat rambut aje. i tgk petua dkt tv aritu. tapi kalau pakai zaitun bau die kureng best la, tapi rambut jadi soft sgt, i like. just pakai masa u all tak keje, weekend ke. 


so boleh cuba dan amalkan  if u guys nak rambut cantik. :)

12 comments:

Bb Hussain said...

owh..ok ek..Bb nak cuba juga la ;)

nurr said...

macam best je...nk cuba gak la

•´`•♥ »t3h4h«♥•´`• said...

mmg best..org prnh pkai yg pink..bau die best..:)n rmbut mmg soft la..krg kusut...

cinonex coreyan said...

cinonex nak cube la..hehe :p

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun pernah pakai,
tapi warna pink punya,
skg nie dah x pakai,
sbb sejak2 sakit,
dah x bole pakai yg sebarang....

isma said...

i memang pakai ni dah 2 tahun da.rambut memang cantik berkilat n wangi :)

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

Salam. alhamdulillah rambut akak takde uban lagi walaupan dah 49...mungkin keturunan memang susah uban kot....

Fizabelle said...

Fizabelle suke dengan blog awak :)
Fizabelle da cube yang ini,bagus sangat :)

Fizabelle

Add me at :
http://www.facebook.com/fizabelle.beauty

intan morsalin said...

xpernah try elips ni..sya pon ade mslah rambut gugur,kulit kpala gatal & rambut nipis..elips ni bleh galakkkan pertumbuhan rambut x agaknya yer..

saL.adyZa said...

hai,
thankz for info psl ellips hair vitamin ni. lps bace aritu, terus p cari kt watson. berkobar-kobar nk cuba. tp smlm jenjalan kt watson jumpe yg packing dlm botol plak.. cumenye yg botol ni tkde plak beza2 ikut kaler tuh. cuma ellips ultra treatment je namanye. terus p beli, lotih gamaknye asik nk p beli kn.. (kununnye..). suka baunye wangi. semoga rambut gugur ni berkurangan + dpt rambut yg sehat, bersinar dn soft gtu.

thankz again.

Anonymous said...

Mmg klu sllu pkai rmbut kt akn btambah cntik and lembut ..

secantikmanis said...

KALAU ADA SESIAPA HENDAK BELI ELLIPS HAIR VITAMIN INI, SY ADA JUAL 1 BOTOL, ADA 50 BIJI DENGAN HARGA RM35. BOLEH WASSUP 0127340434.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...