Wednesday, June 29, 2011

family bonding @ hospital sg.buloh


some pictures while we went to the hospital sg.buloh. byk kali pegi, tapi sekali je snap2 gambar ni. 

nak tau tak, kat hspital sg.buloh, mee rojak mamak die sedap giler wooh. sepupu kecik i siap sebelum sampai dah order dalam kepala. haha.kat mamak2 kat umah i ni, semua rojak tak sedap, kuih die tu keras semacam. tahapapa.




 my aunts- adik-adik ibu i

 berbincang masalah negara. ;)

die tak pernah jemu teman saya. semoga sampai akhir nyawa saya die akan teman saya.

my uncles. yg pakai spec tu pembaca setia blog i. muahahaha.

kids under 12 tak boleh jadi visitor masuk ward. mengganggu mungkin. so lepak disitu la cousins i.

kita tak tahu ape hikmah di sebalik setiap kejadian. ajal maut di tgn tuhan. namun di sebalik setiap yg berlaku, pasti ada hikmah sesuatu. tinggal hanya kita untuk mentafsir dan menghargai....

1 comment:

Cik Wanie Ghani said...

x pernah sampai lagi hospital Sg Buloh nie,
huhuhuhuhu...

lapaq lah plak,
hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...