Tuesday, June 7, 2011

hadiah birthday saya


Hubs: birthday tahun ni u nak hadiah ape?
i: entahlah eh.
hubs: i nak bg u perfume la
i: really? why?
hubs: sebab pempuan suke peluk cium kalau jumpe, so wifey abg kene wangi selalu
i: good idea, i suke lah perfume.
hubs: nanti birthday u kite beli
i: ok, i nak gucci flora ok.
hubs: nanti kita pilih ok.

finally, masa birthday hubs pilih ini. we went to sogo few weeks back and grabbed this;

 carolina herrera 212 vip. so wangi bau die.

 come together dgn lotion atau this beg. hubs boleh nak beg ni, patutnye amik la lotion kan. citt.

and, ada hadiah karikatur free kalau beli produk CH haritu.. i sgt excited ok, first time org nak lukis gambar muke i wpun kartun aje, 

 oh my. how do we look? hubs nampak cam mafia tau.

 i: jom tgk gambar (keluarkan dari sampul)
hubs: ya allah, kelakarnye muke i
i: hahahahahhaahahaha
hubs: muke i bukan macam ni kan?
i: mmg tak la, tu muke tang mata je sama sikit, ada pulak muke camtu, kelakar la. hidung u mancung la patutnye.
hubs: haah la, tadi masa tgk dari atas die lukis, cam sebijik
i: haah, i lawa tak?
hubs: tak jadi jugak, tapi better dari i.
i: muke i dah macam hindustan pulak, bulu mata kemain tebal, cam pakai bulu mata palsu. tp kan kartun, mmg lah tak sebijik kan.

rupenye bro ini  tinggal dkt ngan kami. kecik dunia.

tapi actually i suke je gambar tu. nak frame gantung kat dinding ok.. kebetulan brother tu dekat rumahnye ngan kitorang, kang kalau jumpe, boleh suruh lukis lagi. byk sgt kebetulan masa bual dgn abg pelukis tu, tu yg abg tu jadi neves sikit. ;)

so, itulah kisah hadiah birthday saya. happiness galore!!

6 comments:

Iznie said...

err, hepi besday!!! :)

wahh...cumel jer gamba tu....hee

CutieIntan said...

selamat hari untuk u...may allah always bless u always...amin

Cik Wanie Ghani said...

wah dpt perfurm,
wangi yer perfurm tue,
nanti nak try lah,
hihihihihi...

lawa lah pic korang berdua,
look sweet:)

Cik Wanie Ghani said...

wah dpt perfurm,
wangi yer perfurm tue,
nanti nak try lah,
hihihihihi...

lawa lah pic korang berdua,
look sweet:)

Irtiyah said...

salam

terimalah award dari saya :) http://irtiyah.blogspot.com/2011/06/award-istimewa-untuk-rakan-ttc.html

intan izani said...

irtiyah, thanx. ;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...