Monday, June 6, 2011

happy birthday to me!


last night, 








celebrate kat rumah, dlm bilik tido lagi. haha. i dgn hubs mmg semua buat kat bilik tido, makan, tgk tv, seb baik masak je kat dapur. hehe. actually saje nak buat kelainan, haritu birthday hubs dah sambut kat chilis, so birthday i, biar makan kek kat rumah pulak, baru rasa special.
anyway, tq pada semua yg wish, kol, sms dan dkt wall fb today. 6/6. ;)

11 comments:

cinonex coreyan said...

sannah helwah..semoga peningktan usia mu sejajar dengan amalan mu..semoga murah rezki n berada dalm payung rahmat allah swt..hapy besdayyyyyyyyyyyy..:p

yott said...

happy besday..
pnjg umur, sihat, mrh rezki, bahgia selalu dsmping org trsyng..

intan izani said...

cinonex,
terima kasih atas peringatanmu, tq.

intan izani said...

yott,
mekasih byk. ;)

hajarus said...

hepy besday... mg panjang umur & ceria2 sll... :D

iza said...

Assalam..
Happy Birthday...
moga panjang umur dan murah rezeki..

Irtiyah said...

selamat hari lahir :)

irahehe said...

hepi besday kak intannn.. ;)

Anonymous said...

happy bitrhday awak!

Cik Wanie Ghani said...

HAppy belated birthday dear,
sori lambat wish,
sbb x on blog,
biasalah musim cuti sekolah kan...

:)

sarah mohamad said...

happy birthday! semoga panjang umur dan di murahkan rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...