Sunday, June 12, 2011

of kenduri and kfc


hai korang. mcm lama tak update. hehe. semalam i dgn hubs g attend kenduri kwn hubs yg sesama course utm dulu, at rawang. kenduri tu ada dua pasangan dirai. and then, we went straight ke mines. konon nak tgk wayang, but then takde cerita yg i nak tgk-insidious. da abis tayang kot. so upset lorr. 

 yg lelaki tu sekelas dgn hubs dulu di utm-faisal. semua kwn2 hubs bawak dslr, sebab tu terbantut i nak amik gambar byk2. muahaha.

i: kawan2 u semua bwk dslr la, ish. nak jugak.
hubs: nak watpe, berat, besar pulak tu.
i: suke lah, nak beli la.
hubs: sape nak bawak? (jeling handbag i)
i: ok, fine. nanti i nak beli gak, tapi pakai masa kita g vacation je eh.
hubs: ok. (malas layan)

 ada search for metro man, something like that kat mines ni. tu atas stage adalah zher (8tv quickie host). punyelah kurus giler die ni. mcm tulang aje. 

 hubs yg kempunan kfc katanya, layankan ajelah meneman.

saye minum milo saje.

bye guys for now.

9 comments:

Irtiyah said...

salam

wow... saya ke mines juga semalam. dan hampir makan di kfc juga rasanya. akhirnya makan pizza hut sebelum masuk panggung tengok KL gengster.

lebih kurang 12pm - 3 pm saya di sana. tapi tak nampak izani pun. hehe.. kalau nampak saya usha dari jauh je la. malu.

Irtiyah said...

*saya sudah confused... izani tu nama awak ke nama suami awak? kalau nama suami awak sori la ye. nak maksudkan 'nampak awak' bukan 'nampak suami awak' hehe

black_mel said...

skrng tgh musim dslr..tp x mampu lagi..so kena tunggu musim abis baru beli..nk beli kamera biasa dulu..

minum milo jer?try la menu dia yg pelik2 kalau dh kenyang...

saleha said...

hohoho..lamamnye x mengomen kt blog intan nii......tgk je gmbr pengantin kt atas tu terus nk komen..wakaka....pengantin lelaki tu kwn kami ms kt sek. men dl...hihih...die ade jemput kami tp sy kt kg ms tu ada majlis kenduri abg...kl x..mesti dh jumpe kt sana kite kan...:D

saleha said...

nm pengantin lelakinya..faisal danh sapry....:D..

nk tlg jwb soalan irtiyah...:
izani tu nm suami intan...:D

intan izani said...

irtiyah,
yeke, kalau tau boleh kita bersapa2an..kan. yup, izani tu nama hubs, nama sy intan. hehe.

intan izani said...

saleha,
haah,pesal tu org kelantan gak kan. hehe. ada keturunan vietnam kan. tak silap la, hubs cakap. ramai kawan kamarul dtg, kalau awk dtg, bleh kita jumpa kan.

intan izani said...

blackmel,
dslr tu taklah mahal sgt kot, tapi nanti dah addict asyik nak upgrade lens tu yg jadi mahal kot. hehe. sy suke dslr, rajin layan lecturer punye gambar, sebab die suke ambil gambar. takpe, jom kumpul duit. hehe.

Cik Wanie Ghani said...

musim cuti sekolah nie byklah kenduri kawin kan,
sampai penat nak mkn,
hihihihi....

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...