Saturday, June 4, 2011

perumahan yang kelihatan bahaya


ini adalah gambar sebuah perumahan baru kat rawang. org rawang confirm tau. sebab kat laluan templer. personally, i kalau lalu sini, selalu tgk rumah2 ni dan rasa gerun. dulu masa kejadian tanah runtuh bukit antarabangsa, i ingat perumahan ni akan dibatalkan sebab  masa tu kecoh cakap mana-mana perumahan baru kat kawasan yg berbahaya akan dikaji semula, something like that. but NO, skrg ni kawasan ni dah nak siap pun. rumah-rumah semua dah dibangunkan. 

atau mungkin mmg selamat, it just i je yg nampak mcm bahaya sbb first, itu dulu bukit yg diteroka utk buat perumahan ini. and second, ia betul2 tepi jalan. which mean, if anything ever happen, semua org kat jalan pun terlibat. ok, dont imagine, its terrify.

i harap semuanya ok, sebab i can see theres no way pembangunan situ akan dihentikan sebab mcam dah nak siap dah. so, harap ciri keselamatan adalah diambil berat. walaupun dari atas jalan, mcm agak scary.






what u think, scary no?? pictures were taken by myself while hubs driving last week.  i hope bile dah siap semua, mungkin kelihatan selamat. ;)

4 comments:

mOon jOhari said...

uikssss...mmg scary la...

intan izani said...

moon,
kan kan?

hanani said...

serius menakutkan..buyer yang beli tu tak takut ke?hmm..

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

Jom baca ni :Pahala Isteri..

intan izani said...

hanani,
tulah, dah ada buyer atau belum taktau la.. bahaya kan. kecik sgt tempat nye, ape2 jadi semua rumah tu habis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...