Monday, June 13, 2011

Trailer twilight saga: breaking dawn



 Source: link

Twilight saga fans mesti tak sabar tgu breaking dawn kan. part 1 keluar bulan 11 ni. malaysia tak sure plak, nationwide kot bulan 11 ni.  lambat lagi kan?sabar jela. part 2, nov 2012.

 
 teruja kan?? bella pregnant anak vampire eh? scary nyee...
 
i ckap kat hubs, tak sabar nak tgk. hubs bleh jawab, 'huh, nak watpe tgk? bukan best pun.' 'best giler la. semua film die best. i suke sgt. i mmg fan twilight tau! ' eleh hubs tu ckp je tak suke, tapi kalau tgk ternganga jugak..haha.

anda team mana, jacob atau edward? sy dua dua suke. ;) i cannot cannot cannot wait.

6 comments:

black_mel said...

tak pernah ikut citer ni x minat citer2 seram tapi ada babak cinta2..xD

wachak said...

Rasanyer kebanyakkan yg layan citer ni org pompuan jer sebab hero nyer kot :P

intan izani said...

blackmel,
hehe, cerita ni lebih pada cinta, tp ada action vampire dgn werewolf, tu yg best..hehe

intan izani said...

wachak,
bukan sbb hero kot, tapi sebab penceritaan nye yg sweet... hero pulak ada dua.. haha

sarah mohamad said...

dulu edward sekarang jacob pulak sebb kesian dekat dia. hiks

intan izani said...

sarah,
hehe, kalau suke kat jacob nnti tak best sbb ending bella dgn edward. heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...