Wednesday, July 6, 2011

first time merasa takoyaki


first time ni, we went to jusco skudai and kebetulan nampak ada kiosk jual takoyaki atau org panggil tako tao. so nak merasa la japanese punye food ni. so amik octopus punye flavour. next time mungkin bole try yg perisa lain.

1 set= rm4


 bro tu cool aje

 mcm acuan kaya ball, aite?


 makan sebiji da rasa berat but taste not bad after-all

nak buat sendiri pun boleh, janji ada acuannye la. resepi bersepah kat internet. tapi baik beli je kalau setakat makan sorag dua. so far rasa so so aje, agaknye sbb amik sotong, kalau ayam ke otak2 flavour ke, better kot. sbb ramai org blog on how great tako ni punye rasa. sedap giler la and mcm2... atau mungkin tmpt lain better kot, agaknye la kan. nak try somewhere else la someday. ;)

8 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun selalu nampak jugak kat jusco,
tapi x pernah try lagi,
x terasa tekak nie nak beli,
hihihihi

.:AiN iKeUchi:. said...

kalau g jusco sellu gak nampak..tpi mcm x kena selera jer makanan ni..hehee

Dawia.Honeyputri ❤ said...

Mcm penah dgr tapi tak biasa makan...


nnt nak cuba laa ^^

-atiQah- said...

itulah..mgkin tempat lain sedap kot..
tqah pulak penah mkn kat tesco kota bharu..xsedap pun..

Bb Hussain said...

kat jusco skudai ada booth ni ek..mesti baru nih..dulu takde..

:: eiDza miRa :: said...

ayam+cheese sedap~!!! tak tipu! hehehehehe :)

iMBobo said...

nak try nanti :)

wachak said...

bab nk ngetest makanan baru ni wa agak kurang ckit nk lak ada yg komen rasa dia x menarik perhatian ... he33

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...