Tuesday, July 5, 2011

gelang kristal dari hubs



hari tu kat jb, saje jalan2 kat jusco after kenduri. pastu kebetulan ada sales jual aksesori. pastu byk gelang kristal. masa hubs lalu die beria-ria nak belikan gelang ni kat i. 

akak salesgirl tu pulak beria-ria cakap benda ni sesuai utk lelaki. dah tentu hubs nak beli utnuk i. lelaki haram pakai gelang la kak. dlm hati jela ckp mcm tu. last2 beli, dah hubs nak sgt. i rasa mcm besar sgt utk i ni, tp dah hubs nak jugak belikan, i amik jela. lawa gak, cume besar la. 

harga asal rm200 jadi rm40. 80% off. tak tahu la betul ke tak, mungkin time mahal takde sape nak beli kan. yelah, sampai rm200 mahal sgt kot.

akak jual: beli lah dek, nanti akak potong kecikkan. buang bebrapa biji.
hubs: boleh kecikkan ye?
akak jual: boleh senang je. 
i: iyeke bang, tak payah la.
hubs: u pakai la, cntik tau.
hubs: ok lah kak, jadi la.

pastu bile dah siap bayar..
akak jual: dek, bole tunggu ptg atau esok pagi tak nak kecikkan, akak busy ni
i: eh?? kalau akak tak potong, sy taknak beli lah.
akak jual: ok ok, jap eh.

bukan main promote, tapi bile dah bayar, byk pulak alasan kau eh. hehe. padahal kecikkan tu tak sampi pun seminit. ok itu je, kisah gelang kristal saya. encik suami ni taste mmg lain dari yg lain, sila redha sebab dah jadi bini die. muahaha. 

ape2pun terima kasih syg... syg sgt la kat u...

note: dulu ada gelang kristal kak yong i beli kat china, tapi dah hilang. sedeyy.

4 comments:

KeTaM_BaTu said...

wow.. cntik gelang tu..

ular paling bisa di dunia

intan izani said...

ketam batu,
yeh? tq..

sarah mohamad said...

comel apa. kalau pakai dgn baju kurung pun masuk hehe

Cik Wanie Ghani said...

cantik gelang tue,
kombinasi warna yg menarik,
suker tgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...