Sunday, July 3, 2011

hypersharp eyeliner


i baru je beli eyeliner ni. hypersharp liner dari maybelline. harga around rm23. tergoda tgk iklan tv punye pasal. before this i pakai pencil liner je, silkygirl punye. kire ni first time pakai yg liquid punye. bezanya i rasa yg ni lagi senang nak apply. 

wpun i takde lah lukis kat hujung mata mcm kat iklan tu. tapi mudah nak apply sebab die halus so tak comot. nak padam pun senang, tapi bile kita pakai die long last jugak. itu yg penting. pasni i nak try in2it pulak, ramai kata eyeliner die best. korang pakai brand ape eh?



7 comments:

Shahrul hasanal said...

Hehe. best kan feel menulis n melukis kemas. rasa bersemangat nak teruskan menulis or melukis :) .

nasib baik pantiliner hahah joking

intan izani said...

melukis kat mata simple aje.. ;p

Nzyrahun said...

nazyrah guna silkygirl lol
nanti nak try maybelline lah :p

nard.z said...

saya pakai in2it! syok! mcm maybelline ni jugak. hujung tajam. suka in2it kaler gold! hehehe

Cik Wanie Ghani said...

smlm wanie g cari jugak,
tapi sold out,
mmg laris mcm pisang goreng saja,
hihihihihi....

:)

@}--niEra-- said...

sy pakai in2it..ok gak =)

arteen tarmedi said...

in 2 it ta best sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...