Thursday, July 7, 2011

lunch @R&R pagoh


this is on our way balik rawang dari jb, last sunday. singgah hentian pagoh isi perut jap, padahal kat umah dah alas perut, tapi biaselah asal jalan je perut memanjang nak kene isi. ;p



 mi sup i. i prefer bihun better, tapi hubs ni paling tak suke kalau i nak order bihun, katanya tak berbaloi. so, layankan aje la, padahal i yg nak makan, bleh plak die tak bg kan. hehe


nasi ayam penyet hubs punye. penyet la sgt, takde rupe penyet langsung, rasa apetah lagi, tapi nasi ni sedap gak, smbal die best.


3 comments:

cucu umie said...

nasi ayam tu macam sedap...aishhh nak try lh nty..

Cik Wanie Ghani said...

nasi ayam tue ada biru2 yer yunk,
1st time tgk,
hihihihi...

wah dtg Jitra yer,
dkt dah ngn wanie tue:)

iMBobo said...

sedapnye tgk nasi ayam penyek tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...