Monday, July 25, 2011

lunch @ restoran riverside


serius malas nak update blog. hehe. tapi gagah jugak update.. supaya readers tak lari. eceh. mcm ramai readers ko. ;)

ini lunch kat restoran riverside. tunjuk gambar jela eh. skrg selalu tertinggal kamera, so kalau g kedai makan best2.. pastu 'ala.... kamera tak bawak... malas ar pakai hp, susah' wpun kamera hp pun terang, dan jelas jugak. tapi mcm susah nak amik. yela, satu gambar utk perfect kene amik 3-4 kali, letih nak snap, sbb lambat nak detect kan.eh, perlu ke nk bgtau?haha

so, ini antara time yg i bawak kamera la, walaupun comot sbb baru balik dari kolam air panas, berpeluh kepanasan, tapi layan jela eh.

 org paling cool yg layan org complicated mcm sy. ;)

 apelah hubs ni, kalau setakat ikan goreng je, baik i masak. hehe.

 pinggan i colorful sikit.;p

 pengat pisang ini percuma, amiklah byk mana pun. bagus kan.


 super serabai...


ok itu je. thanx sudi bace. ;)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...