Saturday, July 30, 2011

makan rojak dan cendol


lunch hari ni... sesekali makan pasembur ori mcm penang, mmg syiok... ni kat area uniten tu.. dulu selalu port sini ngan hubs masa bercinta.. ewahh... 

 warung tepi jalan

 cendol pulut dan cendol jagung

 mi rojak yg best sgt, tapi byk, sampai tak habis




kenyang sampai petang.. alhamdulillah... next week dah pose... cepat betul kan... ;)

12 comments:

cucu umie said...

wahsedap yer...sis bt ayie nak makan je skng..hohoh

Cikgu_Anie said...

hi salam perkenalan...seronok lak baca story u kat blog ni...actually my blog x la cun sgt pun hehe...saje suka jenjalan kat blog org hehe...anayway salam perkenalan ye...

Cikgu_Anie said...

hi salam perkenalan dari saya..seronok baca story u kat blog ni...saje suka jenjalan kat blog...actually blog i biasa je...

Cikgu_Anie said...

hi salam perkenalan..

.:AiN iKeUchi:. said...

nyum3..sedapnyer..nasib baik rini x puase..g...hehe..kalau x..meleleh ayaq liuq..haha

intan izani said...

ayie,
mmg best.. pekena sblm puasa..hehe

intan izani said...

cikgu anie,
salam perkenalan dear... :)

iMBobo said...

ni pulun abis before puasa ni hehe

sarah mohamad said...

terliur betul tgk cendol pulut tuu! sedap kalau makan time panas2 ni :D

Cik Wanie Ghani said...

nyum nyum,
peberet tue,
cendol,
tapi selalunya kalau wanie order cendol,
wanie akn ckp "saya x mau semua jenis kacang",
hihihihii....
sebab wanie x mkn kacang:P

cinonex coreyan said...

macam terliur jea..dah la pose ari ni..hehe

Anonymous said...

u tau tk? bdk2 india yg buat cendol kt stu tu p kencing kt semak belakang tk bsuh tgan pun buat cendol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...