Wednesday, July 13, 2011

nasi goreng ayam mamak kesukaan saya


semalam, i rasa boring. pas hubs balik keje, paksa hubs bawak i pegi tesco. almaklumlah semenjak tesco dah dekat ngan umah ni, rasa nak g tesco aje, saje jln2. hubs pun layankan aje bini die ni. i membebel boring la itulah, inilah..heheh. takdelah boring sgt, tapi saje nak cuci mata, hari2 tgk laptop aje, mau tak muntah kau.

sebelum itu, makan dulu di kedai mamak. lagi sekali i paksa hubs makan kat kedai mamak ni, sebab i suke nasi goreng ayam die. hanya kat kedai mamak ni je sedap, biase kalau kat mamak lain, hanyir bg i. kat sini, best la tak tau sebab ape. kene taste i la, org lain taktau la kan. 


 eeee... tak amik sayur, tak sehat tau!

 nasi goreng ayam kegemaran saya, ;p


 bini yang manja bak kata hubs. lol.

baru balik keje kene paksa teman bini keluar. haha.

pastu terus ke tesco, and balik rumah. ok, nanti i update lagi, bye!

5 comments:

Tina Othman said...

wah lapar terus tgk nasi goreng ayam tu =)

mama iris said...

untung kamu hubby kamu layan kamu baik..hehehheh.....nasi goreng mamak dia mcm kering sket kan??ke tak??eh ntah la jarang makan mamak...=)

intan izani said...

tina,
haah, kite pun lapar sama lah..hehe

intan izani said...

mama iris,
terima kasih, mmg untung. ;) nasi yg kat sini lain sikit, mcm melayu je buat, sbb tu suke.

Cik Wanie Ghani said...

nyum nyum,
sedap tue....

best kan kalau dpt kluar bila boring nie:)
hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...