Thursday, August 11, 2011

air tangan bonda


last weekend punye menu berbuka. masa ini dengan parents saya di johor.

asam pedas

sayur campur + cendawan

kupang goreng

ikan masak kicap

my mom did the cooking. the foods, albeit simple, are delicious ;) thanx, ibu.

10 comments:

wachak said...

pherghh .. asam pedas johor !! terbaik :D


cicah cucur ikan bilis pon sodappp .. keh33

penaberkala said...

manakan dapat lawan keenanakn masakan bonda kan?
simple pun, mau je tambah 2,3, pinggan,haha

intan izani said...

wachak,
mmg terbaik, tp bab cicah tu tak pernah lagi wat..hehe

intan izani said...

penaberkala,
kan kan kan.. ;)

wachak said...

Biasa aktiviti mencicah cucur ni keesokkan paginya bila mana lauknya dah habis dan kuahnya menjadi likat sebab di panas berulang kali .. he33

Pocket said...

tang masak asam pedas tu pocket terganggu sikit, memang suka asam pedas nih.. huu

sila suruh mak masak slalu:D

Cik Wanie Ghani said...

asam pedas,
sedap tue,
nyum nyum

intan izani said...

wachak,
kalau cicah dgn sambal tu selalu la, ngan asam pedas tak pernah pulak dibuat..hehe

intan izani said...

pocket,
kite pun suke sgt, tp hubby kureng. saba jela.

intan izani said...

cik wanie,
mana bole lawan mak sendiri masak kan.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...