Thursday, August 18, 2011

berbuka di Restoran D' Arab Cafe, Rawang


semalam berbuka kat restoran arab. as usual org belanja, kalau kami, mmg tak la berbuka kat luar sendiri. susah kot, nak solat, nak makan, tp kalau org ajak, terima dengan penuh rendah diri. hiks. 

lokasi restoran ni sebaris old town white coffee, yang dekat bangunan baru dekat roundabout itu. kedai masih baru, servis masih belum mantap, mungkin itulah sebabnya. kesian dekat rakan hubs yang dpt order lambat padahal dtg awal. kire macam tertinggal 2 order out of 10. kelam kelibut mungkin, baru bukak kedai, bulan puasa pula, semua org nak buka, penuh. hope dpt tingkatkan servis selepas ini.tapi two thumbs up kerana sediakan ruang solat yang selesa dan besar.


 kami sampai agak lewat, 10 minit sebelum waktu berbuka. so, semua order diorg yang uruskan. hubs punye menu- kabsah lamb tak silap. 

 mine, chicken roasted. macam tahu-tahu je i lebih selera garing begini. ;) rasa not bad, nasi lembut, ayam pun lembut.

 pasangan suamisteri ni hubs kenal sejak matriks, uni dan kemudian bekerja di tempat sama. ;)



 sambal dan sup nye perlu diimprovise kot. kureng best.

 waktu berbuka, confirm penuh.

 tidak mampu habiskan. diet. kalau ikut nafsu, mampu ;)


 Deco dengan botol air arab.

last sekali, minum air teh o pudina dan cengkih. nice.

that's it. hari ke 18 sudah. ;)

4 comments:

nor said...

skrg ni lambakan restoran arab pulak. dulu-dulu susah nak jmpa.

intan izani said...

nor,
haah la betul jugak. skrg mmg merata-rata pulak sy rs.

Anonymous said...

harga ok x??

Anonymous said...

harga ok x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...