Monday, August 8, 2011

bersahur di hentian rehat


balik dari berbuka di restoran lucky hill, kami balik jb, tp sempat rest dulu. around kul 11 bertolak. dlm kul 12 lebih singgah hentian seremban sebab lapar. maklumla, buka kat restoran steamboat tu i just makan ayam dengan telur. nasi ke mi ke semua tak cuit sbb tak lalu. so perut mmg lapar sgt. so i kire terus sahur la time ni.

 pinggan hubs, nasi goreng dgn ayam

 mine-nasi lemak telur

 muka mengantuk, mata pun layu

 layan teh tarik tgh malam mmg best

later at 2 am. berhenti lagi dekat hentian ayer keroh. mula-mula tido situ nak dekat 2jam gak sampai kul 4.30 am, tido dlm kete. dah mengantuk sgt katanya. then, sahur jap. hubs aje yg sahur nasi, i just minum air. 


makan nasi lemak lagi, tadi i makan ni hubs pula...

cepat je seminggu berlalu kan... tak lama lagi dah raya.. semalam nak amik baju raya yg tempah, sekali auntie tu kata belum siap... kene tunggu seminggu lagi... adoiii... dan yang menariknye hubs cakap after a week fasting, i nampak kurus sikit... lol!

8 comments:

Cik Wanie Ghani said...

tuelah pasal,
tinggal lagi 3 minggu saja lagi mau beraya,
hihihihi....

saleha said...

bestnya dpt blk puasa kt kg kan....

Hanif said...

Membaca entri anda pada pukul 10.30am..menyebabkan perut menjadi....

.:AiN iKeUchi:. said...

seminggu dh nampk slim..kalu rayer nnti..mesti slimming beauty terus..hik3

intan izani said...

cik wanie,
cik wanie tak sbar raya eh..hehe

intan izani said...

saleha,
tulah merasa makan air tgn bonda wpun kejap

intan izani said...

hanif,
oopss... sorry..hehe

intan izani said...

ain,
terus sy aminkan, AMIN!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...