Saturday, August 27, 2011

bersahur di hentian rehat


dah 27 ramadhan dah. how fast time flies. scary. ini otw bertolak dari kl ke kelate. dr rumah, me dgn hubs terbayang-bayang nak mkn mcD. hubs cakap mkn mcD kat genting sepah jela, tapi bile sampai sana around kul 4 pagi, rupanya situ bukan 24jam. kecewa sgt2, baru berangan nak sahur burger mcchicken. ;(

so, in the end, makan nasi jelah. itu je yang ada.walaupun normally sahur i just minum air susu je kat umah, tp bile dlm perjalanan, lapar lain mcm pulak. lol.

waktu tragedi: 4 pagi








sebelum naik kete balik, ckp dkt hubs teringin nak makan burger, so tapau la daging special and share pulak dngan hubs dlm kete. haha. kenyang betul sahur. :)

1 comment:

Pocket said...

tsup tulang!!
pocket tak pernah suka makan sup tulang, bukan pasal tak sedap,
tp pocket tak pandai makan,
mesti orang akan perli,
'laa.. ni banyak lagi isi tak abih lagi nii!!'

gitu gitu :(

McDonald utk sahur?
alamak, tahun ni tak ajak housemate gi lg... rugi rugi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...