Sunday, August 28, 2011

kuih seri kaya/kuih kaya


actually tak sure ape exactly org panggil. seri kaya tu mungkin kalau letak pulut bawah, kuih kaya ke, atau sekaya ke. whatever it is, i think rasa die macam puding karamel tu, so i mmg tak makan langsung. i tak boleh rasa kuih yg rasa telur kuat mcm tu. i musykil how some people suke sesangat makan kuih ni. mcm hubs. die yg request mil i buat kuih ni.tapi hbubs takdelah suke sesangat, cume die teringin nak makan sbb lama tak makan kot. 

 senang je buat. campur bahan-bahan, pukul sampai kembang dan kukus. resepi tepat cari la sendiri ye. hehe


ini adalah menu berbuka hari ke 26, first day berbuka dgn family hubs.

dah hujung puasa dah ni. nervous nak raya la pulak.. ;)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...