Tuesday, August 2, 2011

menu buka puasa day 1


sbg rujukan di tahun2 akan dtg.. apelah yg i masak puasa last year.. ewah.. i masak simple je smlm, then beli kuih je sbg pelengkap.

 ikan merah sweet sour

telur masak kicap

 kuih-muih dari bazar, makan after tarawih

 air tebu yg tak menepati selera suami i

some people say, kalau buke avoid minum ais, takut esoknye penat, tp i ngan hubs buke mmg nak ais aje. actually family i mmg minum air panas, tak pun air sejuk without ais, and i pun sama dulu, tp hubs tak pandai.. nak jugak ais... tapi takdelah esoknye lemah ke ape, rasa ok je..

so ape menu buka korang? simple-simple sudah, janji jgn lupe tarawih ye.. kang perut kenyang sampai tak larat terawih.. ;)

2 comments:

penaberkala said...

kak, tepung pelita tuh memang menggiurkan,haha
susah la nak cari kuih-muih sini
kena kelik qlate jugak baru sedap

selamat berpuasa :)

cinonex coreyan said...

kalau dah bulan puasa ni simple2 pun macam dah mkn beso rasa..bersederhana berbuka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...