Monday, August 22, 2011

menu buka puasa day 20


hari tu kami just berbuka dengan mi. hubs makan mi sup tulang i pulak makan ni goreng mamak. hubs yang tolong gorengkan utk i.. yumss.. cume termasin sikit la.

 sup tulang tu beli kat kedai, then i just masukkan mi dan panas atas api. 

hubs tolong gorengkan, hubs kalau goreng mi sedap sgt di tekak i ni. 

bila berbuka dengan mi ni, kenyang die lain macam la pulak, macam kenyang sgt i rasa. 
day 22 dah harini. another 7 days.

3 comments:

Hans said...

nampak sedap plak mee sup tu
laporr la plak den nengoknya

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

intan izani said...

hans,
;)

shahdiana said...

kenyang lain macam tu mungkin penangan kasih sayang encik suami yang mendalam masa masak mee tu...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...