Thursday, August 25, 2011

of kerepek dan kuih raya


cepatnye masa berlalu. tup tup dah nak hujung Ramadhan. hari ni dah 25 hari kita puasa. tak terasa sangat pun kepenatannya kan. tapi tetap ada hari-hari yang lemau semacam. O_o

last few days, pergi beli kerepek raya dekat kedai kerepek dekat sini. baik brother tu layan kami. bagi diskaun pulak, siap cakap mana yang sedap dan tak sedap. kuih raya pun ada sikit. tapi yang itu orang bagi. ni semua nak bawak balik kelate malam ni, maklumlah tahun ni turn sebelah hubs. kuih tu nak bagi bonda kat johor sikit, tapi lambat lagi balik. huhu,

 pelbagai.

 kerepek kacang dhal adalah kerepek paling sedap sedunia. our favourite. yumsss.

kuih raya. i tak minat kuih raya sangat, makan sikit2 je. 


korang dah beli/buat kerepek raya? kuih raya? ewah. ;)

1 comment:

wachak said...

tahun ni x de kuih raya. kena cut costs. bonus x da, gaji lambat ... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...