Tuesday, August 2, 2011

suka diurut


hubs ni kan suke sgt diurut. tapi i mmg tak larat nak mengurut sokmo. kdg2 je boleh la. badan hubs kan jenis kulit tebal mcm ayah i, seksa tau nak urut. urat tak jumpe2. ;) kite urut die, tangan kite pulak sakit.


so, tiap kali pegi mines, mesti nak singgah Gintell punye tempat urut ni, rest and go. actually merata-rata ada. rm1 utk 2 minit. walaupun tak la hilang lenguh sgt, tapi boleh tahan jugak urutannye. gegar2 satu badan. kalau pempuan buat, kene cover sikit bhg depan, sbb malu org tgk. like seriously. sebab tu i tak pernah buat dah skrg. segan wpun best. hehe.


;)

2 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wanie plak kalau g tesco atau mana2 shopping complex,
kalau jumpa kerusi urut nie,
comfirm singgah,
hahahahahaha...

mmg best lah:)

intan izani said...

cik wanie,
haah, die best jugak kan.. mild je urutan kerusi ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...