Thursday, August 4, 2011

teringin kek lapis


bagai pucuk dicita ulam mendatang. haritu dalam kepala, terfikir nak beli kek lapis, siap terfikir nak tulis status kat fb nak tanya sape tau mana kedai kek lapis area kl. tapi lepas tu kata, takpelah nanti cari sendiri. 

tup tup ptg tu hubs bawak balik kek lapis. walaupun hanya beberapa potong, boleh la buat lepas keinginan. saje je rasa nak makan, nak mkn sikit je, nama pun bulan puasa kan. i mmg suke kek lapis, tapi ada yg original punye flavour tu, kdg2 kuat sgt rasa rempah so tak sedap.


member hubs bagi, this one kek lapis indonesia. sedap. tak rasa rempah sgt, and i tak sure ape flavour die. ok dah, jgn tenung kek lama-lama, kurang pahala puasa. ;)

3 comments:

MaS PuTRi said...

akak sama la dgn saya,,, saya pon teringin kek lapis. rasanya tak lama lagi jual kat putrajaya, karnival Jom Beli Barang Raya

iza said...

Assalam..
Dah pernah rasa kek indon ni, tak sedap la...kalau kat giant pulak, tak ori. Nak kena order dari Sarawak ni...

Cik Wanie Ghani said...

wanie plak teringin sgt2 nak mkn murtabak,
alhamdullilah akhirnya dpt jugak smlm,
hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...