Monday, September 19, 2011

balik JB


weekend baru-baru ni balik jb. sebab raya tahun ni kat kelantan, ni baru nak raya kat jb, family sebelah i pula. dan ni gambar perjalanan rawang-jb-rawang.

singgah di hentian pagoh untuk sarapan dan solat subuh.


 nasi goreng

nasi lemak yg tak best sambalnye





dan di bawah ni, masa on the way balik rawang pula. singgah kat RnR machap. 

this time, my mom tapaukan nasi lauk ikan pais dgn sayur. sedap giler ikan pais, lama giler kot tak makan. hubs siap cakap, nanti u buat eh. sedap la. actually, masa awal kawin dulu i ada buat sekali, tp hubs tak ingat kot. kari ayam itu hubs beli sebagai lauk tambah.

camwhore.


nanti i update lagi. kbai!

8 comments:

Pocket said...

tak semua setuju tapi,
tapau kan lauk n berkelah kat RnR memang la besh sesangat :D
daripada beli makanan yang over charged tuh :D

pocket sokong kamu!
kearah masyarakat yang tahu nak spend dimana,:D

Tina Othman said...

huhu ikan pais tu apa?

shahdiana said...

intan nak tanya..napa dekat nuffnang tu macam tak berubah pun duit yang ada tu...intan mesti dah banyak kali dapat kan...buleh terangkan tak???tak paham la...

Cik Wanie Ghani said...

Pjlnan jauh x kurasa,
kerna hatiku melonjak sama,
(eh ttiba menyanyi lah plak)
hihihihi

intan izani said...

pocket,
bawak bekal bg certain org malu kot, tp kami ok aje! hehe

intan izani said...

tina,
ikan yg disumbat mcm2..kelapa parut dan bahan2 lain. patut cuba wak, sedap sgt. hehe

intan izani said...

shahdiana,
tak berubah? nilai duit akan update seminggu sekali, normally on monday. kalau tak ramai visitors, slow sikit kot naik kak.

intan izani said...

wanie,
eh cik wanie menyanyi pulak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...