Thursday, September 8, 2011

cerita 4 syawal


syawal ke 4 hari tu, masa hari jumaat, pergi jalan-jalan kat market pasir mas, beli barang sikit nak bawak balik kl. petang tu pulak pegi rumah pakcik hubs. 


singgah makan sat. hubs punye mi kuah. 



i order mi goreng tp die bg mi goreng basah, tak sedap. ni share dgn SIL. 

abc pun tak sedap. hubs tu je selalu ckp kat market semua ada, tp makanan pun tak sedap, cmne? hehe

SIL nak pergi beraya, waiting for her friend.



petang tu, MIL ajak pegi rumah adik dia dkt Mulong tak silap. so kesitu la kami. 

dihidang dgn nasi kerabu yg pedassssss. ;)

dan kek lapis sarawak yg super sedap. serius. kami makan dgn rakus. LOL.



kakak dan adik.

now sy dah boleh letak gmbar yg lebih besar dari dulu sejak ada interface blogger yg baru, sy dah edit width stp column blog sy.. sukenye... ;)

2 comments:

Pocket said...

banyak nya gambar, pocket tak tau nakkomen yang mana,

yg no 2 tu, mee kungfu ker mee sup?

intan izani said...

pocket,
mi kuah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...