Friday, September 9, 2011

dari kelantan ke kl


balik dari pasir mas haritu, lalu ikut cameron. saje nak berubah angin, dan takut kalau kat gua musang tu jam kan. lalu cameron adalah best sbb sejuk. 


 SIL first time sampai cameron, walaupun sipi2 je lalu, dpt jugak merasa kesejukan.




driver kesayangan.

sebenarnya, pagi tu kami melalui jam yg teruk dkt kelantan. dari tanah merah sampai kuala krai. trafik sgt slow mcm siput sedut. sudahla panas terik. mmg menguji sabar. setelah diselediki dgn seorg lelaki kat kedai makan, die ckp, puncanya adalah open house PAS kuala krai.

imagine kami stuck almost 3 jam hanya kerana jam tu yg mana kalau tak jam 30 min dah lepas. 

dimanakah tanggungjawab pak polisi? bukan kah kalian patutnye fikir jalan utk elak jam yg berlarutan sampai tanah merah sana nun?? at least, bukaklah jalan sebelah yg lengang sgt tu, pastu bagi kami lepas. then, tutup balik bile ada kenderaan nak lalu, then, bukak balik utk lane kami ni.. aish. mmg marah ni. wpun skrg dah tak marah, tp haritu mmg hot sgt.

kami tak salahkan org open house, tp kami salahkan.. ehem ehem. sbb mmg jam sgt teruk. renung-renungkan dan selamat beramal.

;)

now i dah letak button like fb dan tweet sharing, so rajin2 la like entry i kalau uols suke eh, kalau ada tweet tu share2 la entry i. ewah. penat i godeh tau template baru ni. 

6 comments:

miss wh0 said...

kelantan to kl lalu raub xsinggah nie..hihi

Pocket said...

saper nak jaga parti tu punya 'parti'
kan diorang tu pembangkang :D

alaah lalu cameron nak lari gua musang ker... sajer nak jalan jalan :D

ctk said...

hehehe...cian kOrang ek...alaa...lau lame2 duk ngan Org tersayng xpew kn :D

intan izani said...

miss who,
haah kalau lalu raub, mmg tak singgah cameron la. ;)

intan izani said...

pocket,
agaknye lah. polis ada jugak jaga, tapi setakat jadi pak pacak je la.

intan izani said...

ctk,
tak sanggup jugak, sakit bdan, sakit hati dok dlm jam. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...