Wednesday, September 21, 2011

the happy boy


mari i cerita tentang sorang lelaki ni yang suka benar beli jam. hubs ni dari haritu dok mencari jam g-shock. mmg peminat jam ni sejak zaman uni lagi. tapi kalau survey mana-mana hubs tak puas hati dengan harga nya sbb too expensive compare to jam yg hubs beli zaman uni dulu. then, kebetulan balik jb aritu, hubs ajak singgah kedai jam yang kitorang beli jam hantaran satu tika dulu. sekali ada pulak jam ni dengan harga murah uols. kalau kat kl jam ni harga rm300 tapi kat kedai tu die letak rm200 tapi after tawar dpt rm180. best kan kan?

kehappyan hubs terus beli. suka sgt ler tu. after kawen ni dah jam kedua hubs beli. i jugak yang setia pakai jam hantaran. T_T


 reason beli jam ni, sbb tahan lasak. jam sebelum ni hubs sayang nak pakai selalu.


kalau uol orang jb, boleh cari dekat ulu tiram. situ lah kami beli. tapi kalau nak murah lagi, beli yang tak ori rm40 saje punnn boleh. ;) tapi nak bgtau byk la model lain yang harga lagi mahal, and here i'm talking about this specific model. kbai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...