Thursday, September 15, 2011

@ kedai nasi ayam traffic light, rawang


hari ahad lepas, balik dari rumah adik i, sebelum sampai rumah, hubs ajak singgah makan dekat nasi ayam traffic light. warga rawang tentu kenal tempat ni, famous dgn nasi ayam nya. menu tak banyak, mostly org dtg hanya makan either nasi ayam or nasi ayam goreng. sedap i tell u! tapi takdelah sedap melampau-lampau. sekadar sedap dan best. janji puas hati ;)

kedai ni betul-betul tepi jalan dekat traffic light. thats why nama je pun begitu ye.

 the rests in the menu



 we ordered nasi ayam goreng. in less than 5 minutes, da sampai, sbb mmg die dah prepare kot, customer sentiasa ramai, so die dah siapkan. nasi ayam goreng ni teksture nye agak lembik dan tak garing sgt, tapi sedap!

teh ais dan air kelapa




dan, sini juga ada jual cucur udang. mak aih sedap giler la. rasanye seumur hidup belum pernah makan cucur sesedap ni. ok hyperbola. tapi betul la, u guys yang dok rawang, mmg kene try makan sini if belum pernah. cucur ni kami tapau aje. hehe. sedapnye la haii kalau ingat balik. ;)

dah lah harini i puasa, bile tgk gambar ni, meleleh air liur... T_T

2 comments:

cinonex coreyan said...

tengok pun dah sedap aptah lagi di sumbat2 ke dalam mulut,di tambah pulak dengn puasa 6 lagi la bertambah2 sedap..hehe

♥miSSLoLa♥ said...

dulu tyme duk rawang slalu makan nasi ayam trafic light. nyumi2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...