Sunday, September 4, 2011

kenangan hari raya pertama


highlights hari raya pertama 2011 di pasir mas. 

 makanan yg rajin di amik gmbar, yg lain tak rajin. ;)

 sesi bersalaman dgn ahli keluarga.

 lain kali hubs kene duduk, jenuh i nak berjengket.

 abg dan adik ipar

 melawat kubur arwah abah dan nenek

 menuju ke rumah sedara



 relatives datang bertandang

 petangnye pulak, beraya di rumah cikgu kimia hubs ketika sekolah dulu, cikgu asiah



hari raya mil mmg buat nasi himpit dgn kuah kacang dan sambal ikan ala-ala serunding. walaupun i tak biasa makan mcm tu dulu, but now i dah get use la, lagipun sedap jugak, wpun kdg2 time raya terbayang lontong bonda tercinta. ape-apepun raya di mana-mana tetap gembira asalkan ada org tersayang. itu yg penting. kan.

;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...