Tuesday, September 27, 2011

makan di pizza hut: pizza chunky loaded


serius lama giler kot tak makan pizza. last makan pun berbulan-bulan yang lalu, itupun pizza beli kat pasar malam. normally nak makan dominos tapi dominos tak banyak outlet. pizza hut i kureng sikit. tapi sebab atas dasar kepingin dan konon meraikan i yang telah habis puasa 6, hehe, maka hubs ajaklah ke pizza hut merasa pizza baru, chunky loaded yang banyak lapisan tapi nipis.

come together in the set, mushroom soup and garlic bread.


 in that set, air pepsi tapi i tukar dgn ice choc. ice choc die sedap sbb not too thick dan just nice rasa dia.


 pizza chunky loaded. tempting much?

 bagi i pizza ni menepati citarasa i sbb nipis dan garing mcm pizza dekat dominos. 



i dunno sejak bile but now dah ada button ni yg kita just press utk panggil diorg. so easy that we pressed the buttons, they quickly came, order please...chilli sauce, please. later... bill, please. tak payah tebalkan muka melambai-lambai tapi waiter tu buat tak nampak.


later in the evening, kami pergi open house rumah kawan hubs, kema & saleha. suami dan isteri dua-dua pun kawan hubs. dan si saleha ni juga adalah kawan baru i sebab die rajin baca blog i dan tegur i di fb. thanx saleha, sedap nasi ayam awak. kongsi sikit resepi ayam tu. eh. hehe.

=)

10 comments:

saleha said...

salam....hihihi....yer kiter dh jadi kwn....wlpun bawu 2 kali jumpe tp rasa mcm dh lame kenal intan sbb slalu je follow blog ni...:D...

ha psl resepi nasi ayam tu sy rujuk cni jer..http://fromintankitchen.blogspot.com/search/label/NASI....
tp sy xgune planta mcm yg die buat tu...

p/s: sori xsmpt nk borak lama2 ngn intan n kamarul hari tu....:D

SYANI said...

Belum try lagi piza bru tuh.. Wiken ni boleh la gi Pizza Hut.

mama iris said...

harus dicoba nih...tapiiiiii...baru plan nak diet..miaaahhhaaa!

Uncle Lee said...

Hello Intan, Looking at the large pizza, itu da makan, boleh taha dua hari no need eat rice, ha ha.
Two of you hsbis kan that pizza? Ha ha.
You sure got a good looking hubby, and he has a lovely isteri.

Have a nice day, and keep a song in your heart.
Best regards.
Lee.

nisa abdullah said...

button tu memang lagi mudah dan advance kan..nice..

intan izani said...

saleha,
ok, nanti intan pun nak try buat. moga kita jumpe lagi someday kan. dtglah rumah intan kalau free-free. =)

intan izani said...

syani,
sila-sila.. sedap. =)

intan izani said...

mama iris,
ala makan sikit jela, merasa. hehe

intan izani said...

uncle lee,
that one regular la uncle, and ada leftover kami tapau. hehe.
thanx for the compliment. shy. ;p

intan izani said...

nisa,
haah, advance dah pizza hut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...