Friday, September 30, 2011

makan western food


sesekali tekak nak makan makanan western. dekat area rumah i ni ada satu kedai makanan western, agak baru jugak. selalu ramai orang kat kedai ni, kami syak sebab harga die murah dan sedap. so terjah sekali. nak merasa. 

 my other half baru balik keje, muke exhausted semacam



 honey dew dan laici

 fish and chips, rm6

 chicken chop, rm6


harga murah. servis cepat, taste sedap jugak, except the drinks yang mungkin perlu di improve sikit.. but all in all, what more can u expect dari kedai sederhana macam ni, so i rated u, 8/10. boleh layan lagi dan lagi. =)

9 comments:

cinonex coreyan said...

blurrppp..jamu mate jea la..tiba2 trase nak beli chiken chop..hehe

Tina Othman said...

murah ye harga dia, kat mana ni dear?

sarah mohamad said...

dekat mana ni kak? dah lama mengidam nak mkn chicken chop ni kekeke

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

salam. dah lama mengidam makan chicken chop ni.....

intan izani said...

tina,
ni dekat dgn rumah sy kat bkt beruntung. hehe.

intan izani said...

sarah,
dkt bb dik.

intan izani said...

hajah,
makan la hajah, jgn di tangguh2 kempunan nanti. =)

Cik Wanie Ghani said...

murahnya yunk harga2nya,
nampak mcm sedap jer....
(lapaq lah plak)

saleha said...

wahhh..chicken chop RM6.....murah sgt tu?lamb chop bape?hihi...blh g serbu ni kl sedap n murah.....kitorg mmg giler mkn lamb chop...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...