Friday, September 23, 2011

Pergi open house


balik jb aritu, banyak sangat open house parents i ajak pergi. itupun ada yang tak pergi. hubs cakap tak sangka johor berlarutan open house sampai hujung syawal. fenomena ni cuma di johor sebab johor ada marhaban, tak semua tapi ramai yang buat marhaban sebelum sesi makan-makan. tapi negeri lain pun ada jugak kot, tapi tak semeriah johor kot. ewah. ok tak, semua pun meriah la. hehe. 


 nampak je roti canai terus ku rembat sekeping. best.

hubs makan nasi lemak.

 merasa mi rebus.

bubur jagung, a bit cair but sedap jugak.

 this baby girl makan roti canai sekeping tak padan kecik. bile i tak bagi die teruskan, tetap nak jugak. opah pun galakkan die makan terus. =)

my dad and hubs

my sis, my mom dan uzair dalam pangkuan


5 comments:

Tina Othman said...

meriahnya open house, siap ada marhaban=D

Pocket said...

wajah kamu memang flawless kan,
begitu juga abang kamu.
CG kah?
kamera kah?
or memang korang makan sayur tak hengat?

roti canai tu kalau dah dia selera, bagi jer dia abiskan.. moga membesar bagai johan :D

intan izani said...

tina,
biaseler hanya di johor.. hehe

intan izani said...

pocket,
haha, takde maknenye, muke i byk freckles la, mcm lindsay lohan.. eh..
tapi muke husband i mmg bersih la,takde jerawat semua, hitam manis gitu. ;)

sometimes nampak je dlm gambar. =)

hafrawiey ozakawa said...

like open house...next time blh la join..huhuhu

p/s:done follow here..follow back

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...