Tuesday, October 25, 2011

cuti-cuti @ Bayu Beach Resort, Port Dickson part 1


beberapa hari tak update blog. sorry kengkawan.

saya baru balik bercuti dengan family kat port dickson. kejap je, tapi we had so much fun. hubs juga. kalau suami happy, saya pun happy. :)

on the way ke PD, singgah di rnr seremban. isi minyak kereta and alas perut.

makan nasi goreng sharing-sharing satu pinggan.

view bayu beach resort dari main entrance.

we stayed in apartment with 2 bedrooms. and only i dgn hubs aje. so satu bilik kosong. kalau u all nak dtg ramai2, mmg sesuai sgt. breakfast included.



rm250 per nite. my family kat bilik sebelah.

paksa uzair tengok camera. hehe. 

 sampai2 je terus dinner dengan family. 

budak pelat yang kelakar.

my kak yong and abg long.


mine- daging masak pedas.
hubs- nasi goreng ikan masin.

masuk bilik terus mandi layan xfactor. boleh? bercuti2 pun sempat tengok tv. antisocial sungguh. hehe. nantikan sambungan. i tak berapa nak sihat, sakit tekak pulak. aish, seksa.


6 comments:

fashah84 said...

yangggggggggggg.......

ko pi PD bleh x infom yer....padahal umah aku 15 minit dah smp PD..huhu...kalo ko x nak dtg umah aku pon,aku bleh pi nyibuk kat apartment ko tu...hahaha...

intan izani said...

fazee,
yeke? aku ingat ko, siap ckp kat hubs. tapi ko lama nau menyepi. hehe. lagipun, aku g kejap aje, nanti lain kali kita jumpe k. ada masa aku roger. ko tu peciter? senyap jek.

fashah84 said...

hahaha...aku lama kan mnyepi??ada gak yg sedar...terharu btul...skrg ni rasa malas sgt nak main blog2...minum cool blog aku suka skrg ni..hahaha...skrg ni aku dah hijrah tmpat keje..tu yg lama menyepi,new environment..rumah pun dah hijrah gak..kira new life ler srg ni...Fazee yg baru gitu..;-)

shahdiana said...

pegi bercuti best tu..

sarah mohamad said...

wah wahhhh bercuti yek hehe sebenarnya sebenarnya saya erk .. tak pernah pungg pergi pd hehehehe

Cik Wanie Ghani said...

dah lama x pegi PD,
rindu rasanya....

hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...