Monday, October 31, 2011

cuti-cuti @ Bayu Beach Resort, Port Dickson part 3


final part bebeh. hehe.

 awal-awal pagi, masih redup.



ini adalah percutian terkejut. so, tak rancang dgn teliti pun, and family ajak main banana boat, padahal baju bawa yg tak sesuai. tp pakai jelah jeans, layan. 

 notice tak anak buah i yg depan sekali tu. kelakar wei. umur die tak sampai 2 tahun naik banana boat ni, first 2 minutes tu meraung la ketakutan. but dont worry, kami request utk tak terbalikkan banana boat ni, ater veteran pun naik atas ni, parents i ler.tapi i nasihatkan tak payah la bawak budak kecik atas ni, sebab bile fikir2 bahaya pulak tetibe tengah laut tu ape jadi kan, walaupun berlife-jacket.

 tapi mmg fun, first time i naik ok. rm15 sorang. budak kecik free aje. time ni qalesiya dah bukak life jacket nye.
 bayu beach resort.

 hubs mandi kemain lama. i tak mandi pun, just tunggu tepi pantai layan qaleisya.


 the romantic parents. :)

before balik, singgah lunch. 


bye-bye PD. see u next time!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...