Wednesday, October 5, 2011

Kdrama: Dream High (2011)


lama dah tak review drama korea. this one baru je abis tgk, semalam actually. ada 16 episode dan 1 mini concert, so overall tgk lebih 2 minggu, sbb each episode adalah panjang jugak.


drama tentang beberapa student yang minat menyanyi dan menari. masing-masing mencuba nasib pergi audition utk jadi artis. finally these 6 students dpt masuk kirin art high school. so dari situlah journey diorang bermula. olahan cerita ni agak menarik dan tak stress nak tengok. i really enjoy this drama. yg penting, pelakon semua cute-cute belaka. betul tak tipu, watak jahat ke baik, semua menarik di mata. dan ending pun not bad, seperti yang diharapkan. 

so, kalau korang tercari-cari cerita best, boleh consider drama ni. boleh cari sendiri kat website korea kot. i amik dari kawan hubs. itupun kalau korang minat drama utk orang muda la. drama ni ada sedih, ada happy ada kelakar. semua ada. so, enjoy. 




kbai! =)

Images: Google 

5 comments:

Tina Othman said...

lama giler tak penah tgk drama korea, takde masa hehe

Cik Wanie Ghani said...

amboi layan citer korea yer,
hihihi:)

intan izani said...

tina,
kite pun lama tak tgk. tapi ni kebetulan ada org bagi, layan.. hehe

intan izani said...

wanie,
saya adalah peminat kdrama dan jdrama. hehe

shahdiana said...

ceta korea tak leh start layan...bila layan jadi romantik semacam..hahha..paling suka my girl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...