Friday, November 4, 2011

bilik tido saya yang comel lote


versi takde keje. 

hideous i know. but, who cares? hehe. setelah bertahun tak melukis, rasa nak melukis. walaupun lukisan serupa budak tadika.

gambar yang sama, bigger size. tekan gambar if nak tgk besar :) 

in reality bilik saya lagi cute u know. but itulah bilik kesayangan sy dan suami setakat ni until kami move in ke rumah sendiri. insyaAllah.

kbai, selamat hari raya haji, drive safely!

6 comments:

SYANI said...

Besar ye bilik korang sampai boleh masuk karpet & rak tv

aman_arab said...

baguih dok ada...cantik lukisan!

intan izani said...

syani,
master roomm tu yg besar. tu pun tak lukis habis, iron board, tmpat hang baju etc.. hehe

intan izani said...

aman,
thanx, hehe.

shahdiana said...

pasni nanti bilik tido anak pulak...heheheh

intan izani said...

kak yana,
insyaAllah Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...